Tuinonderhoud

Om het gehele jaar optimaal van uw tuin te kunnen genieten is regelmatig onderhoud een vereiste. Vindt u veel plezier, rust en ontspanning in uw tuin, maar ervaart u het onderhoud als een belasting? Wij verzorgen gaarne deze werkzaamheden zoals:

  • Snoeien en bemesten van beplanting
  • Gazons maaien, verticuteren en bemesten
  • Onkruid vrij maken van Uw borders
  • Hagen knippen
  • Bestrating schoonspuiten
  • Beplanten
  • Voor en/of najaars beurten alsmede winter klaarmaken
  • Afvoeren van tuinafval

Kortom het gehele onderhoud is bij ons in goede handen. De werkzaamheden kunnen op basis van uurtarief plaatsvinden. Desgewenst kunnen wij ook verschillende periodieke onderhoudscontracten aanbieden. Op deze wijze blijft de tuin in optimale conditie en kunt u genieten van een tuin zonder zorgen.

tuinimpressies_11

Tuinonderhoud stopt nooit

Hoe goed uw tuin ook is ontworpen of aangelegd. Het onderhoud van de tuin stopt echter nooit. De bomen en planten stoppen niet met groeien! Wanneer uw tuin strak is afgewerkt krijgt deze een rustigere uitstraling zodat u volop kunt genieten van uw tuin. Daarom is het van groot belang dat er regelmatig onderhoud wordt gedaan aan uw tuin.

tuinimpressies_12

Verschillende mogelijkheden

Wanneer u zelf plezier beleeft in tuinieren klinkt het inschakelen van een hovenier overbodig maar er zijn altijd taken die u zelf niet uit kunt voeren. Hiervoor kunt u altijd bellen zodat wij deze taken uit kunnen voeren. Het is ook mogelijk te gaan voor een grote beurt in het voor- en najaar. Zo is uw tuin altijd fris voor de zomer en klaar om de winter te trotseren. Wanneer u een lange periode van huis bent in verband met vakantie of andere zaken kunnen wij gewoon uw tuin blijven onderhouden. U heeft de touwtjes in handen en beslist welke taken wij uitvoeren in uw tuin, wij geven wel advies over mogelijk andere werkzaamheden die uw tuin kunnen bevorderen.

Acties

Wij gaan voor kwaliteit

Contact

Ahorn Tuinen
Nibbelinkstraat 55
3342 VB Hendrik Ido Ambacht
Tel: 078 8795 298
Mob: 06 5426 8042
info@ahorntuinen.nl