Tuinontwerp

Het ontwerpen van een tuin is geheel afhankelijk van persoonlijke smaak en stijl. Daarom kan het ontwerp pas plaatsvinden na een gesprek met u, waarna wij in staat zijn u een ontwerp/voorstel te doen in de stijl, die u wenst. Dit alles is geheel afhankelijk van het beschikbare budget. Door een goede samenwerking met leveranciers houden wij ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tuin gebied.

tuinontwerp_ahorn_hoveniers

Bij renovatie kan rekening gehouden worden met hergebruik, mits geschikt, van bestaande materialen. Wij kunnen dan ook voldoen aan goede kwaliteitseisen en staan garant voor jarenlang tuinplezier.

Tuinontwerp met uw wensen en onze ervaring

Wij spelen bij het ontwerpen van de tuin in op uw wensen en ideeën. Hierbij gebruiken we onze eigen ervaring op het gebied van tuinontwerp om te kijken wat de mogelijkheden zijn in ruimte etc. Door middel van het gebruiken van uw wensen creëren we originele tuinen met verschillende doeleindes. Zo wil de één een luxe tuin om lekker in te ontspannen en de ander wil een speelgebied voor de kinderen. Wij streven zo ook naar het realiseren van een tuin waar u zich thuis voelt en die vanzelfsprekend aanvoelt. Wij maken ontwerpen voor iedere tuin, van klein tot groot en van stadstuinen tot landelijke tuinen. Ook werken we veel met waterelementen, zoals vijvers. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!

Acties

Wij gaan voor kwaliteit

Contact

Ahorn Tuinen
Nibbelinkstraat 55
3342 VB Hendrik Ido Ambacht
Tel: 078 8795 298
Mob: 06 5426 8042
info@ahorntuinen.nl